My Friends

Tuesday, February 14, 2012

~aqil's first flight~

last week kan..kami ke Sabah Negeri di bawah bayu..seronok jugakla.tapi entry ni khas nak cerita pasal first flight untuk anak bujang saya aqil iman..hihi..next entry baru story pasal Sabah ok ;)
dulukan pernah ada entry pasal alya's first flight..dimana alya sangat la syok naik kapal terbang..hihi..alhamdulillah,aqil pon takde masalah sangat..
actually..saya sangat risau kalau dia tak boleh tahan dengan pressure masa flight berlepas dan mendarat..tapi aqil ok sangat..tips nya?saya bagi dia susu (breastfeed) masa berlepas dan mendarat..selebihnya..dia tidur..ada jugak dia main2 sikit..hihi..so,lepas ni..ibu takde masalah la nk bawa adik naik flight lagi ye sayang... :)

aqil relax je dgn abah..
kakak menikmati pandangan atas langit..

my superb snap :)


ok guyss..nanti sambung lagi..tata :)



8 comments:

ayu said...

bestnyaaaaaaaaa..anak2 ayu ni belum lagi dapat merasa naik flight..hehe

♥ Wina ♥ said...

ala x puas! we want moreeeee :-)

Norazrani Maamin said...

yeayyy..lepas nie mama bleh bwk aqil & kakak alya naik flight lg...

cepat cite psl jln2 sabah sha..x sbr akak nak baca...heheee

Myluv - Syl said...

wah.. best .. best .. best..

sasha @ mumyalya said...

ayu..
best tgk anak2 excited..hihi..insyaAllah,nanti ayu dapat bagi anak2 rasa naik flight.. :)

wina..
xpuas eh?tunggu...hihi


Norazrani Maamin..
yeayyy..kan kan..tapi kat AA asik masuk waiting room je ni..hahahaha
pasal sabah tu,nanti kak eaa :)


Myluv-Syl..
hihi..seronok :p

IDAZS said...

x saba tunggu entry seterusnya :)

Zarin pun dah beberapa kali ajak mama naik kapal terbang. tapi tatau nak ke mana. mmm.. bandunggg shoppingggg!!!!

missAtiey said...

alaaa... syiok nyer.. akk n family cuti2 msia p sabah eyk? akhir nyer kan... camne kak? msti best kan? :)

sasha @ mumyalya said...

idazs..

hehe..ku tgh carik mood nak buat entrt sabah ni..aduhai,blank betui..hihi
bandung pon best tu..apa lagi mama?? :)

missAtiey..
hehe..ha ah,pi Sabah..tak jumpa atiey pon (eh,ntah ape kene mngena ;p) best la gak..nanti akak stori k :)