My Friends

Tuesday, July 26, 2011

~kenduri rumah lamru dan cukur jambul~

salam semua..saya baru lepas berpenat lelah..ewah..haha..maksud sebenarnya,saya baru je lepas setel organize kenduri doa selamat,tahlil dan cukur jambul sabtu lepas..1st time uruskan sendiri kenduri,memandangkan rumah sendiri kan..hehe..Alhamdulillah,majlis berjalan dengan lancar..segalanya cukup,siap tetamu boleh bungkus lauk sikit2..saya guna katering je..hehe,tapi ada tambahan lauk meletop..haha..lauk sambal tempoyak daun dengan pajeri mangga..walahhhh,memang menjilat jari ler..hehe..
Aqil pulak,sangat good boy masa tu..tak de bunyi ekk ke..ikk ke..haha,macam tau2 je hari tersebut dia jadi "pengantin"..cuma kakak alya je agak nakal tak tentu hala..almaklum lah,dah ramai nau kawan2 haritu..huhu..

sedikit gambar untuk tontonan kalian..hehe

aqil selepas dibotakkan..hehe :)

ermm..lately,susah nak snap gambar princess saya yang sorang tu..asik hangin tak tentu pasal..huhu..

ok kengkawan..len kali sambung lagi ye..babai..:)






3 comments:

mizah said...

kak alya hangin ke...masih belum adapt suasana ada adik ek..hihi..takpe nanti adik dah pandai main kak alya ada kawan..hihi..jgn gado2 pulak :p

ashra said...

ensemnyeeee aqil..geram! i suka baby boy botak.hehe

sedihnya,tak dapat join =(

sasha @ mumyalya said...

mizah..
hehe,dia dah boleh adapt,cuma blom biasa jadi no.2,selalu dia diutamakan dlm segala hal..sekarang kene belajar beralah..tu yg asik hangin tu..ahaha..


ashra..
ensem ekk?hehe..i pon tgk dia geram sekarang :p
takpe ash..next time kita jumpa k..plan baik2..insyaAllah..