My Friends

Friday, July 15, 2011

~kembali bersiaran~

olla..i'm back..hehe..
hari ni hari ke 43 berpantang..
yeayyy..seronotnya..haha..
nanti..i'll share manyak2 stori lagi ok..
banyak sangat stori sepanjang berpantang..
beside,nak juga share lil' celebration for alya's besday haritu..
buat masa ni..i nak share ini dulu..

my precious...alya dah 3years+..aqil 42days..

hidup terasa semakin bermakna..walaupon FENAT..muahaha..


pstttt..i baru lepas selesai sesi mandi munga..terasa segar dan wangi..huhu..babai u ollss


8 comments:

mizah said...

rajin2 la update ek lepas ni...sunyi...cehh...hehehe...btw, penat kan jadi mak kat lebih dari sorang budak...tapi seronok tengok diorang membesar sama2...heheh

Vna Sandhu said...

aku rinduuuu sama kamu!

sila rajin²kan diri mengupdate ye..fenat kan? bru 2 tue kekekekekek

ashra said...

hehe.bam bam nye akil.muka alya tul la..

kiutnye..nak geget bleh tak bila i jumpa nanti,hehe

wahh..i suka tau mandi bungaa...hehe

fiza said...

Kejap jer erk, tembamnyaaa ☺☺

Penat kan bila dah 2 anak nih, tapi penat yg berbaloi ^_^

syayassir said...

hehe...
cepat2 stori mori...
tak sabar nak baca update akil ni.. :D

sasha @ mumyalya said...

mizah..
i'll try my best update selalu k..hehe,masalahnya..susah sgt nak cari masa..blom biasa dgn suasana baru..hehe..

wina..
miss u too!!hehe..ha ah..sgt penat,dan yup u're right..kesabaran kene banyak sgt!!hehe

sasha @ mumyalya said...

ashra..
bam2 ke?haha..psst..u dgn i je cakap dia muka alya betul..agree sesgt!give me 10! :p
hehe..habisla aqil kene tadah pipi nak jumpa aunty ash..haha

fiza..
ha ah kan..rasa2 macam baru semalam sibuk2 buat checklist barang baby..hehe..
yup..sgt penat..tak terkata..huhu

syayassir..
hehe..kann..mesti tak sabar nak tau part tak tido malam tu..aiyoyo..haha

Norazrani Maamin said...

besar dah aqil..same jea muka dieorg..mesti kakak alya pandai jg adik..
penat mmg penat tp bile tgk keletah dieorg nie, hilang terus semua penat tue..hehe