My Friends

Thursday, September 2, 2010

~maaf kan saya kengkawan~

salam semua...

uihhh..lama dah tak update ini belog..penin..tak tau nak cakap ape..mula dari mana??eh..kenapa jadi macam ni..terasa 0 sgt bab berbelog ni..sayang nak tinggalkan..tapi macam mana nak mula semula??aduh..pls kengkawan..help me..takde idea..tak tau mana nak mula..ape nak cerita..

tapi..tak pernah ku lupakan kengkawan semua..semua blog kengkawan ade ku jengok..ada juga berita dan perkembangan terkini korang yang ku baca..cuma untuk aku nak mencoret kat sini..aduh,amatlah susah..tak macam dulu..smooth aje..maaf ye kengkawan...

tak pernah lupa pada blog ni..tak pernah lupa pasa semua sahabat..cuma lupa ape nak dicerita kat sini..huhu..

rasanya..itu saja buat masa ni..ku tinggalkan korang semua dengan pic alya yg latest..yup my alya dah besar..dah bijak..dah pandai minta nak adik..erkk???hahaha..


dan..sebelum terlupa..Selamat berpuasa semua (walaupon bulan puasa dah nak habis) habiskan 7 malam terakhir Ramadhan ni dengan amalan yg sebaik mungkin ok..semoga diterima oleh Allah SWT..

till then..babai...


7 comments:

Sueriani Ali said...

Erks... alya mintak adik? hehehe...

misz_atiey said...

aaaaaaaaaaaa..akk kuu..miss u..miss alya damn much!! alya mintak adik? wahh...bagi la..jngan kedekut tau...ekeke..gud luck !...hihi

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

rindunya dgn sha...baru nampak berupdate. alya minta adik ke? hahaha...adakah? eh, kena bagi la...

ashra said...

rindunyeeee..
jgn la nyepi.update je pape.pasti ada yang baca.
tgk alya da besar..jgn tggu alya bersekolah lak ye br next entry! =p rindu tau tgk alya membesar.hehehehe.

saSha a.K.a MumYalya said...

kak sue..
ha ah..dia kata nak hawa..hawa tu baby yg mama sha jaga..haha..

atiey..
miss u too..akk cuba aktip balik dlm blogging ok :)
yup..alya nak..dia nak hawa,tapi takmau baby..hihi

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
sha pon rindu (walau hari2 jumpa kat fb..haha)sila jgn tinggalkan belog sha ye kak..hihi..tunggu ye kehadiran "adik" alya..hihi

saSha a.K.a MumYalya said...

ashra..
rindu juga!!!tgh nak catch up balik dunia blogging ni..ashra still setia kan dgn dak sasha ni..tankiu dear..love u!