My Friends

Tuesday, June 4, 2013

Happy Birthday Muhamad Aqil Iman..

Alhamdulillah..tanggal 03.06.2013, my baby boy Muhamad Aqil Iman genap 2 tahun..syukur sangat..adik membesar sihat dan kuat..cergas dan cerdik :)

Sempena birthday Aqil ke 2 tahun..ibu ambil cuti ye..niat nak bawa aqil pi berjalan-jalan..sori ye dik..ibu tak dapat bawa adik jalan jauh2..takat Hutan Lipur Gunung Ledang je..mandi manda kat situ..maklumlah,abah tak dapat cuti..hehe..salahkan abah pulak :p

tapi..sempat jugak la ibu dengan abah buat ' a little celebration for our lil hero ni ' dihadiri oleh ahli kelurga terdekat sahaja..pasalnya,ibu masak..jadinya..nak kene test kat ahli kelurga je dulu masakan itu..hahaha..ibu belum expert ye anak2 :p

meh tengok gambar kemeriahan majlis kecik aqil tu..hahaha..hadirin hadirat yang tak sampai 10 orang pon :p


yang ada dalam goodies bag :)


kek yang sedapss..
adik-adik ipau..












dapat present..yeayy..

hehe..


untuk Aqil Iman..ibu doakan awak sentiasa sihat,cergas dan cerdik selalu..membesar dengan bijak dan bakal berjasa untuk keluarga..semoga menjadi anak yang soleh ye sayang..ibu sayang aqil dunia akhirat :)

nota kaki :lepas ni nak hadap birthday party alya pulak..buat kat tadika lagi..hehe..

babai :)


2 comments:

ashra said...

wow..meriahnya...
kalaulah i duk melaka,da lama singgah tanpa diundang.hehe..rindu kat u tau..

hepi besday aqil..
mudahan jadi anak soleh untuk ibu dan ayah ya..

teringat aqil,teringat anak nan sorang tu.hehe..

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.89
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog