My Friends

Sunday, September 23, 2012

Melaka Wonderland Water Theme Park

semalam..kami satu famili ke Melaka Wonderland Water Theme Park..berbekal kan kupon beli satu percuma satu tiket..heheh..agak jimat la..actually ni kali ke-2 pegi ke sini..kali pertama masa minggu pertama launching..tak banyak beza pon dari mula buka dulu..kalau korang dah biasa ke water theme park yang besar seperti sunway lagoon, Afamosa waterworld dan seangkatan..peliss jangan expect this Melaka Wonderland se hebat itu..rasa nya berbaloi la dengan harga tiket dia..sepeti dibawah :


Adult - rm30
Child - rm25 (rasanya patut rm20 sudahhh..hehe)

kerana ai ada kupon tu..so dapat la tiket 4 tiket dgn harga 2 tiket sahaja..yesss!makan kat dalam tu okey2 saje..nak kata mahal sgt pon..ermmm..bg ai..ok saje..burger rm4..boleh la kann..makanan dilarang bawa masuk ye (kecuali korang pandai seludup :p) air boleh bawa masuk..

okeh,cerita paling tak best..dah 2 kali pergi sana..asik la masalah kamera..1st time pergi,kamera rosak tak boleh tgk pic yang dah amik..kali ni pulak,lupa bawa kamera!!!!so,guna henfon je amik gambar..sampai henfon masuk air..fuhhh -_-'
berikut adalah pic yg sempat di tangkap..

adik memang suka main air!
adik dengan boya..
alya takut air..heheh..
tetiba semalam ada member asben bagi ni 10 keping..huhu..rezeki!
so..planningnya..bulan 10 ke Pulau Pinang..bulan 11 ke Legoland..bleh gitu?muahaha..
babai :)


2 comments:

♥ Elin ♥ said...

SYOKKKK DAPAT FREE FOR KIDS!!...
:)

sasha @ mumyalyaqil said...

elin..
hehe..pi makan kfc bebanyak..haha