My Friends

Monday, March 26, 2012

~orang ada-ada~

ehemmmm..okeh,i admit i semakin malasss nak update blog..huwaaa..siyes takde masa nak buat ayat cantik,indah..nangisss..kat sini..(kenkonon :p) hehe..semalam terbaca post pasal blog kat KRH *group kat fb..baru teringat dah lama tak update blog..cerita pasal pi sabah..nanti i'll update k..ada lagi 2 entry kot..entry pi Muzium Sabah dan op coz entry untuk shopping2 (wat else??) hehe..

nak cerita pasal ni, pasal i yang gedik kerana naik pangkat jadi orang ada-ada sekejap..huhu..2 minggu lepas..my EPF dah keluar..so,agak 'berada' la dalam 2-3 week ni..muahaha..3/4 dari amount tu i dah simpan..dah beli semua kehendak anak2 dan belikan sikit 'gift' for hubby..belanja all my siblings shopping..bagi mama, mil & ayah duit sikit..hehehe..so,tengok macam ada balance..malas nak topup yang dah awal2 simpan (boleh camtu?) so i decided beli gadjet dibawah ini..yes!!!!! :)

yuhuuu..ngade je kan..yang tablet tu saje beli nak buat untuk kami kalau nak pi outstation ke meeting ke..hahaha..memang tahap mengada2..yang Wonder tu memang i tukar henfon lama..saje gatai nak pakai main swipe2 :p hubby kata "takpe..sebab duit ayg penat kerja..beli la apa ayg nak..janji ayg ada simpan duit.." cewah..hubby ku.. :) so..dah setel semua yg terhutang..yang terniat nak hadiah..terniat nak beli..terniat nak bagi..Alhamdulillah untuk nikmat ini ya Allah..errrr..sekarang,saya dah letak jawatan semula untuk post orang ada-ada..dah jadi orang kebanyakan semula nampak gayanya..kahkahkah..

*psssttt..tgh tunggu set katil untuk alya dan aqil sampai kerumah..pehtu nak hias bilik anak2..hihi..seronok tak terkata :)

okeh..nanti jumpa lagi..babai :)

4 comments:

IDAZS said...

wuhuuuuuu...bestnya, galaxt tab.nak juga...bila nak jd org 'ada-ada' jugak ni!

ayu said...

Waaaaaaa..nak gak jadi org ada2 ni..hehe...bestnya..anak2 dah ada bilik sendiri

Norazrani Maamin said...

pehhhh..best tue..syukur dgn rezeki yg sha dapat..akak sentiase doakan kebahagian sha..amin

tak sabar nak pindah umah jugak..nak deco2 bilik farhanah & atiqah...hehee

sasha @ mumyalya said...

idazs..
yehaaa..best2..hihi..jadi org 'ada-ada' sekejap je ni pon :p

ayu..
hehe..best jugak la..tapi still takmo tido sendiri..nak berkepit juga dgn ibu dan abah..hihi

Norazrani Maamin..
kak arra..nak nangis..tq so much akk..lebiu lah!amin..
sha pon doakan kebahagian akk sekeluarga..amin..