My Friends

Tuesday, October 20, 2009


hehehe...gambar ni 'dicuri' dari blog zaza..
zaza baru update 1 gambar je..sneak peek jer..

tapi,cuba u all tengok alya..haaa..ni time dia tengah moody la ni..
tak mau tengok camera..dah tu,masam jer..

hehehe..dan cuba pulak tengok baby tight yang dia pakai..
actually,me pakai kan dia pampers dry pants masa ni..

macam besar sgt plak..atau hubby pakai kan tersenget ni :P..hahahahaha...
anyway,kalau nak tgk gambar yang lain..kene la tunggu dulu..
tunggu zaza update banyak sikit :p
ermmm..so ape komen u all??ada gaya model ker?hahaha..
model masam2 manis boley la..tapi,bila pikir2..tak mau jadi model la syg ibu..
ibu nak leya jadi doktor,boleh rawat ibu bila ibu sakit masa tua nanti..
atau jadi cikgu..boley ajar anak bangsa kita supaya berjaya..aminn...


7 comments:

kelly910 said...

lya muka tengah masam pun cumel jugak lah..

saSha a.K.a MumYalya said...

iye ke kelly??? so tak cancel la
nak di jadikan menantu?hahaha..

wina said...

masam² pun canteklah gambar tu :-)

misz_atiey said...

yum2..masam2 manis...iloikee..hehe..teringat lak kat kek aty wat kak..hehe~
comel pe..alya tatap comel bah..
pic alya..Super Double Thumbs Up..mmg cantek..huhu~

saSha a.K.a MumYalya said...

wina,pic alya xleh lawan pic
kira yang tgh syok tersenyum tu..hehehe..

atiey..kek masam manis yang kau
pikir ye..ermmm..sedap tu..
akk bg 2 thumbs up pada
kek masam B manis ayg ko tu..hahaha

fisa said...

still comel...

nuyue said...

alaaa comel wlaupun xsenyum
senyuman lya kan mahal...