My Friends

Friday, October 9, 2009

BeautifuL Oh bEautifuL..


nak berkongsi rasa dgn korang semua..1st hari raya sampai la ni haku sedang berperang nak 'membentuk' semula body selepas 1thn dalam kategori bdn berisi...nak dijadikan cerita..sorang member opis jual corset 'BeAUtIFuL' kat haku..nak clearence stok..so dapat harga yg mencabar nafsu haku..rasa tak segan silu lagi..haku sambar one set sekali..bila haku pakai set ni mmg tahap pemakanan 'tercontrol' sama sekali..x boley nak enjoy d food sesangat!!now dah almost 3weeks haku pakai set ni..bdn cun2 jer..(wah perasan..)jgn tak caye yg all my jeans dolu2 and kebaya ala2 da mula muat!!!!!skang ni haku tgh aimed nak memuatkan diri dlm kebaya yg haku tempah masa kenduri kawin dolu2..wish me luck la guyzz..nnti haku tempek kan gmbar kebaya pujaan hatiku itu wokey..chalosss...



5 comments:

misz_atiey said...

wah..slim menyelim lar akk pas ni kan..hehe~...
pape pong..gud luck ye sis...

kelly910 said...

dun give uo my dear fren.. usaha tangga kejayaan.. chaiyok!!

saSha.. said...

tankiu....hope so.. :p

MIEZA said...

Hi sasha, lepas ni slim ler mummy alya yer..

saSha a.K.a MumYalya said...

semoga jadi kenyataan ye mieza..
aminnn..hehehe