My Friends

Tuesday, September 10, 2013

Preloved - CarloRino Handbag

assalam..kawan2 bloggers ku sekalian..hihi..ai nak buat preloved my collection lah..terdiri dari handbag kasut, baju dan tudung..nanti i will upload dalam satu2 entri ok..untuk hari ni i start with this handbag..






 Authentic Carlorino yg sgt2 sweet.. 
condition : 8/10..ada defect yg tali tu gam tercabut..
tapi boleh gam semula..i malas..huahuahua 
boleh letak byk brg nie...ehehhehe 
alasan nak letgo : jarang pakai sebab ada sorang budak opis ada design sama camni..huhu 
nak letgo for RM170 ; harga asal rm340 tak silap
p/s: talinya besi, yg gam tertanggal tu tali lilit yg bg cantik je..dun wori k..
(HARGA MANJA(30/09/2013 : RM120 incl POSTAGE)

kalau ada yang berkenan, or ada nak tanya..pls pm me @ sashamunira@yahoo.com.my
tq :)


No comments: