My Friends

Monday, May 14, 2012

Cameron Highlands 2012

Weekend haritu (12,13 mei 2012), kami tiba2 je naik Cameron Highlands..macam biasalah,bila hubby cuti yang ad-hoc..kami mesti pergi buat terjah-vaca..rasanya ini kali ke-2 kami ke Cameron secara menerjah gitu..haha..nasib baik la bukan cuti sekolah..so tak crowded sangat kat atas tu..kalau tak,kene tido dalam keta kot :p kebetulan plak anniversary bercinta ke 13tahun on 12.05.2012 tu..tambah lagi hari ibu..dan kebetulan kami bawa my mom..okeh,kebetulan yang banyak..hahaha *actualy ada bitau hubby nak pi tanah tinggi sebab lately ni rasa bahang sangat..tak sangka hubby LAYAN!!....sayang abang mcm lagu cinta lah!muahaha..

Cameron Highlands,macam biasa lah,aktiviti yang wajib dibuat adalah seperti berikut :-
1. Singgah Lata Iskandar
2. Singgah Bharat Tea Plantation (amik gambar + feeling2 minum tea,scone..)
3. Pergi Ke Kg Sedia..petik strawberi..makan strawberi..minum strawberi..bla..bla.. :)
(why kg. Sedia? sebab farm kat sana mostly melayu punya..hihi)
4. Shopping kat Pasar Malam Brinchang..Pusat beli belah dia..eh,macam2 lagi lah aktiviti borong2..hihi
5. Singgah Cactus Valley dan Rose Valley..

dan macam2 lagi lah tempat yang agak2 lupa nak mention..muahaha..tapi yang penting seronok..since ramai dah tau pasal Cameron..so tak payah la cerita panjang2 ye..cuma nak pesan..kalau ikut Tapah naik Cameron..kene hati2..my lil sis semua kene muntah2 naik Cameron haritu..hahahaha..

okeh here's the best part..jom tengok gambar2 dari kami..weeehuu :)

with mama..and sisters..

best 'abah' ever..

abah..

my famili

model cilik..

my happy famili

more sweet..

model cilik..

and finally.. :)


**sayang..heppi 'anniversary bercinta' yang ke13 tahun on 12.05.2012..semoga cinta kita semakin mekar dan kita sentiasa berada dibawah cintaNYA..amin :)

babai