My Friends

Thursday, January 20, 2011

update..

salam semua..what's up..hehe..daku ni kejap tenggelam kejap timbul..adoiyai..serius sgt sibuk lately ni..sibuk gila kat opis..kerja banyak sangat..huwaaa..hermm..i asyik kene kerja lebih masa tau..sabtu pon kerja..bila balik rumah memang tired gila..sampai hilang idea nak berbelog..

nak tau..punya la sibuk dan terpaksa ulang alik induk ke cawangan sehingga buat i tak berapa sihat..ermmm..semua pon maklum yang i sekarang tengah preggy 5months..then bila terlalu lasak bekerja..i keluar "brownish spot' untuk 3 hari..huwaaa..menggigil juga la pada hari ke-tiga bila brownish spot tu mula tukar ke warna seakan darah ..terus pi gynea and scan baby..actually dah dekat hari untuk checkup..tapi sebab emergency,memang tak boleh tunggu la..hermm..kesian betul dengan en.hubby sebab dia excited nak tgk baby lagi..tapi dia outstation pulak pada hari kejadian..so i pergi seorang diri je..hukhuk :(

Alhamdulillah..syukur sangat2 yang baby takde ape2..sihat..malah membesar dgn jayanya..hikhik..dan confirmlah yg kene marah dgn doctor adalah ibunya..doc kata i terlalu lasak..then selepas dapat mc..dapat bekalan duphaston untuk kuatkan rahim..rasanya insyaAllah..semua akan ok..hari ni (dah hari ke-3 selepas kejadian itu) bahagian ari2 pon dah tak sakit..brown spot pon tak keluar lagi..syukur sangat :)

okler..itu serba sedikit yang nak diupdate..nanti kita story lagi..huhu..

lat but not least..mari kita tgk pic terbaru my lil princess..yang sedang berusaha menyelesaikan konflik identitinya..hihi..alya..you're along now..not adik anymore..huhu :p


yang mana satu alya?hehe..anak ibu sudah besar! :)
babai...